Ruilen en retour

U heeft een afkoelperiode van 14 dagen na aankoop van producten. Producten zoals versterkerbuizen,speakers, tolex, grillcloth of verbruiksproducten zoals plectrums, kabels, snaren, pickups etc. zijn uitgesloten!

U kunt via email of telefonische vragen voor een retourzending. Zodra u van ons een bevestiging e-mail heeft ontvangen met daarin het bericht dat uw retourzending goedgekeurd is, kunt u het product retour sturen aan:

Tonefactory Retouren
van Haersoltelaan 32
8061 EH Hasselt
Nederland

Eventuele klachten dienen duidelijk te worden omschreven. Bij het retourneren van uw artikel(en) dient u onderstaande zaken in acht te nemen:

1. De artikelen moeten verpakt zijn in de originele verpakking inclusief alle originele toebehoren zoals schroeven, gebruiksaanwijzing etc.

2. Tonefactory accepteert niet dat er wijzigingen en/of modificaties zijn toegepast op door Tonefactory geleverde artikelen.

3. De artikelen moeten goed verpakt zijn teneinde transportschade te voorkomen en de zending moet voldoende gefrankeerd zijn. 4. De verpakking mag niet beschreven of met stickers beplakt zijn.

5. Mochten er onderdelen ontbreken dan heeft Tonefactory het recht om deze in rekening te brengen.

6. Print het mailbericht uit wat u in uw postvak ontvangt na de aanvraag en voeg het samen met een kopie factuur bij het pakket. Als niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, is Tonefactory niet genoodzaakt om uw retour in behandeling te nemen en behoudt Tonefactory zich het recht om onderzoekskosten in rekening te brengen. Defecte of verkeerd geleverde/bestelde producten kunt u, na goedkeuring, voldoende gefrankeerd retourneren naar:

7. Retourneren geschiedt voor rekening en risico van de klant.