Retouren

Na ontvangst van uw aankoop heeft u recht op een wettelijke bedenktijd van 14 dagen.


Let wel, artikelen zoals versterkerbuizen, speakers, tolex, grillcloth en verbruiksproducten zoals plectrums, kabels, snaren, pickups etc. worden door Tonefactory niet retour genomen!

Hoewel niet verplicht, raden wij u voor een zo snel mogelijke afwikkeling aan, om uw retour verzoek via email (info@tonefactory.nl) aan te melden.

Bij het retourneren van artikel(en) dient u onderstaande zaken in acht te nemen:

1. De artikelen dienen verpakt te zijn in de originele verpakking, inclusief alle toebehoren zoals schroeven, gebruiksaanwijzing etc.

2. Tonefactory accepteert niet dat er wijzigingen en/of modificaties zijn toegepast op door Tonefactory geleverde artikelen.

3. De artikelen moeten goed verpakt zijn teneinde transportschade te voorkomen.

4. De originele verpakking mag niet beschreven of met stickers beplakt zijn.

5. Indien artikelen incompleet of beschadigd worden geretourneerd, zal Tonefactory de ontstane waardevermindering in rekening brengen op het te crediteren bedrag.

6. Is het orderbedrag na het crediteren lager dan 100 euro dan worden de standaardverzendkosten in rekening gebracht.

7. Print het mailbericht uit dat u na de retour-aanvraag ontvangt. Voeg het samen met een kopie factuur/pakbon bij uw voldoende gefrankeerde retourzending.

8. Retourneren geschiedt voor rekening en risico van de klant.

9. Wij raden u voor retourzendingen aan een traceerbare verzendwijze te kiezen.

Zodra u van ons een bevestiging e-mail heeft ontvangen met daarin het bericht dat uw retourzending goedgekeurd is, kunt u het product retour sturen aan:

Tonefactory Retouren
van Haersoltelaan 32
8061 EH Hasselt
Nederland