Welkom bij Tonefactory

Tonefactory Hasselt

 

Tonefactory is een bedrijf die zich richt op zowel beginners als professionals. Al meer dan 20 jaar zijn wij zijn gepassioneerd over muziek en willen onze klanten helpen om de beste geluids- en muziekervaring te creëren. Onze winkel biedt een breed scala aan onderdelen voor gitaren, basgitaren en voor (buizen) versterkers

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice en we streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. Onze medewerkers zijn deskundig en enthousiast en helpen graag bij het vinden van de juiste producten en het beantwoorden van eventuele vragen.

Bij Tonefactory. zijn we ook toegewijd aan het bieden van betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten en service. We geloven dat muziek een universele taal is die ons allemaal verbindt, en we willen onze klanten helpen om hun passie voor muziek te laten groeien en bloeien.

Dankzij onze jarenlange ervaring en ons brede assortiment zijn wij de ideale partner voor zowel beginners als professionals in de muziekindustrie. Of u nu op zoek bent naar een upgrade van uw huidige apparatuur of (bas)gitaar of gewoon advies nodig heeft, Tonefactory is de perfecte plek om te beginnen. Mocht u vragen hebben, schroom niet en neem contact met ons op!