Ik ben ontevreden over het geleverde product

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over het aangeschafte product. U kunt het product dan, binnen 14 dagen na ontvangst, retour sturen aan Tonefactory. Dit is op basis van de Wet Kopen Op Afstand. Neem hiervoor eerst contact met ons! Het product moet wel onbeschadigd zijn, in werkende staat, in de originele verpakking (onbeschadigd) en compleet met toebehoren en accessoires (onbeschadigd) worden geretourneerd.

De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de klant. Versterkerbuizen en gepersonifieerde producten / artikelen die op maat worden gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Speakers en Pickups kunnen slechts retour, indien deze niet gemonteerd zijn geweest en retour gezonden worden in gesloten, originele verpakking.

Een artikel dat ná 14 werkdagen geretourneerd wordt, zal niet worden gecrediteerd. Het openstaande bedrag kan in overleg worden omgezet in een tegoedbon. U kunt deze gebruiken voor uw volgende bestelling

NB: Denkt u er svp aan om het product in de originele verpakking inclusief schroeven. handleidingen, etc. te retourneren. Onvolledige artikelen zullen niet worden gecrediteerd. Verpakt u de producten svp goed om transportschade te voorkomen.