JJ Electronic

JJ Electronic

De geschiedenis van JJ Electronics in Slowakije gaat terug tot het begin van de 21e eeuw. Het bedrijf werd opgericht in 2003 door Jan Javorský, een gepassioneerde elektronica-ingenieur. Met een visie om hoogwaardige elektronische producten te produceren, begon Javorský met een klein team van engineers en ontwerpers.

In de beginjaren concentreerde JJ Electronics zich voornamelijk op het ontwerpen en produceren van elektronische componenten, zoals buizenversterkers en andere audio-apparatuur. Hun producten wonnen snel aan populariteit vanwege hun uitstekende geluidskwaliteit en betrouwbaarheid. Al snel verwierf JJ Electronics een goede reputatie in de audiowereld en werden hun producten gewaardeerd door muzikanten, audiofielen en professionele geluidstechnici.

Met de groeiende vraag naar hun producten begon JJ Electronics uit te breiden en te diversifiëren. Ze investeerden in geavanceerde productiefaciliteiten en trokken talentvolle professionals aan om hun team te versterken. Dit stelde hen in staat om hun productlijn uit te breiden naar andere gebieden van elektronica, zoals gitaarpedalen, effectapparatuur en andere muzikale accessoires.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 29

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina