Tonefactory Tube Testing Service

Veel gitaristen en zeker ook HiFi-enthousiastellingen hebben ergens op zolder een doosje met gebruikte buizen staan. Daar kunnen best nog goede en bruikbare exemplaren tussen zitten. Maar hoe kom je daar nu achter? Simpel, maak gebruik van Tonefactory's Tube Testing Service!
Speciaal voor het nauwkeurig testen van buizen hebben wij een Ampltirex AT1000 Tube Tester . De beste en meest nauwkeurige tester op de markt. Het mooie van deze volledig digitale tester is, dat hij van elke buis een uitgebreid testrapport kan printen! Zo zie je in één oogopslag hoe de kwaliteit van de buis is. Ook test deze buis op voltages tot wel 500V, dat i.t.t. verreweg de meeste gangbare USA testers. Veel versterkers werken met voltages tussen 350V-500V, dus buizen kunnen worden getest onder reeële omstandigheden.

Uw buizen worden getest op o.a.:

- Emissie
- Steilheid
- Leakage (gloeidraad naar kathode lekken)
- Kortsluiting

- Gas


Daarnaast wordt buis getest op brom en ruis via de audio uitgang op de tester.

Prijs is per buis. Tonefactory is niet aansprakelijk voor buizen die defect bij ons binnenkomen. Om dit risico uit te sluiten, bevelen wij verzekerde verzending aan. Bij aantallen kleiner dan 4, brengen wij 5EUR handelingskosten in rekening. Vanaf 20 stuks aantrekkelijke staffelkortingen!
 

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina