Svetlana EL34

Dit is de standaard EL34 buis die Marshall gebruikt voor zijn versterkers. Dat schept natuurlijk verwachtingen. Met de betrouwbaarheid van deze buis zit het wel goed. Het percentage dat uitvalt, is zeer gering. Ook de levensduur van de buis is uitstekend te noemen. Het frequentieverloop van deze buis is zeer lineair. Wat hem ook geschikt maakt voor audio toepassingen. De sound van de buis over het algemeen behoorlijk Brits en vol te noemen (Marshall). De bassen zijn goed gedefinieerd en spreken snel aan. Het mid is prima in balans en heeft voldoende focus. Het hoog klinkt lekker crispy en open. Een goede buis, die eigenlijk overal inzetbaar is.

JJ Electronic E34L (L-Version)

Een directe vervanger voor de EL34. In principe heeft deze E34L dezelfde eigenschappen als de EL34. Maar met beduidend meer output. Zeer aan te raden voor muziekanten die net dat beetje extra willen. Door de extra solide constructie zeer geschikt voor versterkers die werken met hogere voltages!

JJ Electronic EL34

De EL34 uit de stal van JJ Electronic is een absolute runner. En niet voor niets. Naar onze mening is dit de beste EL34 op dit moment. Deze buis heeft die warme buizensound waar JJ om bekend staat. De constructie is zeer goed. Het extra dikke glas maakt hem zeer stevig voor het ruige leven op de weg. Het frequentiespectrum van deze EL34 is het groots van alle buizen die wij leveren. In vergelijking met Russische buizen klinken de bassen minder gecomprimeerd. Eerder groots en vet, maar wel goed gebalanceerd met voldoende definitie. De mid frequenties zijn helder en zijdezacht. Zoals het een JJ betaamt. Het zingende hoog is een genot voor het oor. De distortion klinkt rijk en vol en zeer detailrijk.

Electro Harmonix EL34

De EL34 van EH is een buis die het meest wegheeft van de befaamde Mullard. Een zeer solide constructie waardoor deze buizen zeer betrouwbaar zijn voor on the road. De buis heeft volle strakke bassen. Hij klinkt iets minder vol dan de echte Mullard maar is wat preciezer. Hierdoor is hij erg geschikt voor het betere solo werk. Als je deze buis stevig overstuurd wordt hij wat fuzzy in het hoog. Mooi voor grunge, rock en blues! Deze buis is zeer geschikt als vervanging in je (oude) Marshall.