Zodra u van ons een e-mail heeft ontvangen met daarin het bericht dat uw retourzending goedgekeurd is, kunt u het product retour sturen. Klachten dienen duidelijk te worden omschreven. Bij het retourneren van uw defecte product(en) dient u onderstaande zaken in acht te nemen:

1. De artikelen moeten verpakt zijn in de originele verpakking inclusief alle originele toebehoren zoals schroeven, gebruiksaanwijzing etc.

2. Tonefactory accepteert niet dat er wijzigingen en/of modificaties zijn toegepast op door Tonefactory geleverde artikelen.

3. De artikelen moeten goed verpakt zijn teneinde transportschade te voorkomen en het/de pakket(ten) moeten voldoende gefrankeerd zijn. De verpakking mag niet beschreven of met stickers beplakt zijn.

4. Mochten er onderdelen ontbreken dan heeft Tonefactory het recht om deze in rekening te brengen.

5. Print het emailbericht uit wat u in uw postvak ontvangt na de aanvraag en voeg het samen met een kopie factuur bij het pakket. Als niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, is Tonefactory niet genoodzaakt om uw retour in behandeling te nemen en behoudt Tonefactory zich het recht om onderzoekskosten in rekening te brengen. Defecte of verkeerd geleverde/bestelde producten kunt u, na goedkeuring, voldoende gefrankeerd retourneren naar:

Tonefactory Retouren
Fisselerstraat 12
8061 JT Hasselt
Nederland